Nr. Road van A2713xinggang het Internationale Vierkante Huangqi Jianshe van de Stadsnanhai van Dali District Foshan Guangdong China
Thuis

FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD

Van goede kwaliteit Houten Deklaag op basis van water voor verkoop
Van goede kwaliteit Houten Deklaag op basis van water voor verkoop
Ik geloof het blik zegt om het niet te verdunnen. Ik vond het overvloed dunne genoeg om met een mooie low-end spuitbus te bespuiten. Ik heb gehoord de mensen zeggen zij met 10%-water hebben verdund om de droge tijd uit te breiden, maar ik kan niet in verband met hun eindresultaten spreken. De mijn kwam uit groot (kabinetten)

—— Technologie-Kerel

Als uw zorgvuldig wanneer zich het mengen om bellen in het mengsel niet te dwingen zou u fijn moeten zijn.

—— David B.

Ik heb het op witte email geschilderde kasten op basis van water gebruikt. Ik vond dat als u het na een paar uren van droogtijd voor de verf aanzet, het zal vergelen. Als u de verf droog voor een paar dagen laat, blijft het glashelder. het hangt ook van temperatuur en vochtigheid af. Probeer het eerst op een onopvallend gebied.

—— TED

Ik ben online Chatten Nu

FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD

1 2 3 4 5 6
FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD
ons voordeel Bedrijfproducten

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Merken : Yimei, Phresh
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 100000-500000
Opgericht Jaar : 2018
Export pct : 80% - 90%

NIEUW MATERIEEL DE TECHNOLOGIEco. VAN FOSHAN PHRESH, LTD


Het belangrijke merk van China van de verfindustrie op basis van water
Van de de deklaagindustrie van Guangdong het merkproducten

Ontwikkelingsgeschiedenis:


De deklaag van het Yimeimerk is één van de drie internationale kernondernemingen van Yimei. Het bedrijf is een grote professionele onderneming van het ontwikkelen van en het veroorzaken van industriële en burgerlijke deklagen op basis van water, met twee belangrijke economische sectoren: de ontwikkeling en de verkoop van gezonde producten zoals decoratieve deklagen op basis van water en krachtige deklagen. Het werkt in meer dan 30 landen en stelt bijna 1.000 mensen tewerk. Sinds 2016, heeft het de globale index bij de duurzame ontwikkeling twee opeenvolgende jaren geleid. Het bedrijf beschouwt veiligheid, gezondheid en milieubescherming als één van de belangrijke waarden, en verblijft strikt door het in productontwikkeling en zakelijke activiteiten. Heeft een nationaal uitvindingsoctrooi, twee gebruiksmodeloctrooien. Ware naleving van de EU verplichte ROHS, SGS, EN71PA1T3, de certificatie van ASTM f963-07

.
Het bedrijfswerkingsgebied van Yimei in China behandelt allerlei die verf in gebouwen, zoals interne en externe muurverf, houten verf op basis van water, verf de op basis van water van de staalstructuur, glasverf op basis van water worden gebruikt, enz., die volledig aan de vereisten van verschillende niveaus voldoet.


Het Yimeimerk is de waarborg van kwaliteit, vertegenwoordigt het de briljante verwezenlijkingen van de bedrijfszaken, en is ook de getuige van innovatie en duurzame productontwikkeling. De professionele kwaliteit, spaart geen inspanning om klanten van de globale professionele diensten en unieke oplossingen te voorzien.


Wij geloven dat de toekomst niet wordt voorspeld, maar gecreeerd. Wij zullen altijd het sterke verlangen van mensen voor het beter leven beschouwen en zullen betaalbare, veilige en hoogstaande producten als ons doel maken. Wij zullen geen inspanning sparen om het antwoord van morgen voor het onderwerp van vandaag voor te leggen.


Gestationeerd in het mooie deltaachterland van de parelrivier, heeft het bedrijf een lange geschiedenis van de culturele basis van de stads foshan, gebouwde zhaoqing groene productie. Yimei integreerde ecologische strategie in de planning en de bouw van het park, en inplanteerde diep het concept groene milieubescherming in het bloed van de onderneming.
De goede die verf van China door Yimei vervaardiging wordt gemaakt
Memorabilia


2018 van het de verrichtingscentrum van Foshan werd globaal de Technologieco. van Foshan Phresh Nieuw Materieel, Ltd opgericht in 2018
De toekenning van de 2017 naverkoopdienst van de Huisdienst
2014 werd een nationaal octrooi verleend
2013 werden Twee nationale octrooien verleend
2010 Foshan-Co. van de yimei werd nieuw materieel technologie, Ltd opgericht
2008Asia's beste beheermaatschappijtoekenning voor „beste middelgrote comp om het even welk“ in de categorie van Hong Kong.

2006 Guangdong die bekend merk met een laag bedekken
2002 Opgerichte Yimei die Co.-Ltd zhaoqing
1995 de kwaliteitsborgingraad verstrekt ISO9001 certificaat van Hong Kong
1994Paint de olie werd goedgekeurd door architecturale de dienstenafdeling van Hong Kong voor gebruik in belangrijke gebouwen.
1991Cooperated met beroemde de verfoliemaatschappij van Hong Kong om verfolie te produceren, en ontwikkeld de verfzaken met behulp van zijn geavanceerde kennis van de verftechnologie
1990 Onderneming van fabriek


Bedrijfvisie:


Wij begrijpen dat wat samenkomt de behoeften van onze klanten vandaag morgen ontoereikend kunnen zijn, en onze samenhang moet onze wijsheid kunnen eerst tonen.
Dit zal aan onze klanten ten goede komen omdat wij hen in de toekomst kunnen concurrerend houden en aan hun unstated behoeften voldoen.


Collectieve cultuur:


De opdracht van de Yimeionderneming: om gezondheid en schoonheid in duizenden huishoudens te brengen
De slogan van de Yimeionderneming: het groene decoratie goede leven
De Yimeioptiek van de bedrijven: om honderd belangrijke ondernemingstalenten, met het inkomen van meer dan één miljoen per persoon te creëren
Yimei bedrijfsfilosofie: integriteit, efficiency en win-win
Yimei collectieve houding: stok aan de verplichting, het leven om de resultaten te verdedigen
De dienstprincipe van de Yimeionderneming: klant eerst, de dienst eerst


Yimeimanifest:
Ik ben uitstekend, het harde werk mijn gewoonte, het harde werk is om persoonlijke dromen te bereiken;
Ik ben uitstekend, is het leren mijn gewoonte, en ik kan met het bedrijf door het ononderbroken leren groeien.
Ik ben uitstekend, bescheidenheid, is de Dankzegging mijn gewoonte, kan de schat hebben, kan de Dankzegging eeuwig zijn!
Ik ben uitstekend, is de gehoorzaamheid mijn roeping, is de dienst mijn opdracht, en de volharding is mijn geloof. Ik wil de waarde van mijn leven in Yimei realiseren; Ik wil een goed voorbeeld zijn aan het team! Ik ben er stellig van overtuigd dat Yimei beter morgen zal hebben! Ik ben gelukkige!


Onze milieubewustzijn en inspanningen:


Yimei is geëngageerd aan het verminderen van energieverbruik en verontreinigende uitstoten in het productieproces. Ons geloof is dat de milieubescherming het resultaat van achtervolging, maar ook het proces van volharding is. Aanhangend dit concept, heeft het bedrijf strikte normen bij formuleontwerp, grondstoffenselectie, het proces van de luchtreiniging, productieproces, logistiekvervoer en de afvalverwijdering bepaald.
Collectieve sociale verantwoordelijkheid:
Het evenwicht van mens, aarde en winst wordt bereikt. Terwijl het maken van winsten, moet het bedrijf ook ervoor zorgen dat zijn werknemers ononderbroken vooruitgang kunnen boeken, aandacht aan het milieu besteden en bijdragen tot de maatschappij leveren. Dit is de manier voor het bedrijf om duurzame ontwikkeling te bereiken


Merkconcept:


Gebaseerd op de merkopdracht van het „mooie leven met groene decoratie“, is Yimeii geëngageerd aan het voorzien van consumenten van professionele milieubescherming producten en het leiden van kleur overleg en het schilderen regeling, het worden een katalysator voor het goede leven van mensen en het vernieuwen van het leven van mensen geweest.
De „geen toevoegings“ reeksen, de luchtreiniging en andere die milieubescherming producten door Yimei worden gelanceerd bepalen het hoogste niveau van veiligheid en milieubescherming in de industrie. Bovendien voorziet Yimei consumenten van een regelmatige stroom van gezonde kleureninspiratie, die kleurenselectie gemakkelijker en geschikter maken. Laat kleurgevend nieuw aspect de verandering van metope brengen en het huishoudenmilieu, ook het leven dat mensen kan meer laten wordt nieuwe kracht gegeven.


Eer:


Drie octrooien


Het belangrijke merk van China van de verfindustrie op basis van water

Van de de deklaagindustrie van Guangdong het merkproducten
De consumenten vertrouwen deklaag op producten
De toekenning van de de naverkoopdienst van de huisdienst


Innovatieve producten:


Geen voeg reeks toe


Yimei is geëngageerd aan het voorzien van consumenten van superieure en veilige milieubescherming producten. Het bedrijf investeert heel wat middelen om te vernieuwen en „non-additive reinigingstechnologie“ te ontwikkelen. Door de controle van grondstoffen milieubescherming kwaliteit, is er geen kunstmatige toevoeging van formaldehyde, benzeen en andere vluchtige organische verbindingen (VOC) in het van de productformulering en productie proces, dat gezuiverde laag door laag en strikt gecontroleerd is om de milieubescherming schoner te maken.
In deklaag voegen de producten niet andere vluchtige organische verbindingen (VOC) een technisch probleem van de industrie is geweest, en het dieet zonder schoonheidsreeks producten toe te voegen formaldehyde en geen benzeen, niet alleen toevoegt toe en voegen andere vluchtige organische verbindingen (VOC) niet toe, zijn meer schadelijke stoffen overeenstemming met nationale standaarddieopsporing zonder het toevoegen in de ware betekenis wordt gedaan. Naast de basisreeks, heeft Yimei geen toevoegingsfamilie om het type van luchtreiniging van muurverf, zoals de adem van de bamboehoutskool, de verf van kinderen, enz. met de capaciteit te verstrekken schadelijke stoffen in binnenlucht actief om te zuiveren, volledig gevend voor de gezondheid van uw en uw familie.
Zorg zorgvuldig, het groene decoratie mooie leven.
Selecteer de unieke kleur en de uitstekende textuur van de muurverf, de textuurverf en de houten lak, creatieve kleur, textuur en raak perfecte integratie, om u te helpen een uniek manierhuis tot stand brengen.
De nieuwe en promotiekleurenformule, de kleur op de muur is vollediger, durend en helder, is de verffilm gevoeliger en vlot, wijzend uiterst op goede smaak.
Manierinspiratie, het groene decoratie mooie leven.

Buitenmuurverf
Het beschermt huizen tegen het weer.
Met uitstekende elasticiteit, kan zijn uitstekende rek van de verffilm de fijne barsten van de muur gemakkelijk behandelen, en tegelijkertijd, het heeft uitstekende weerbestendigheid en de waterweerstand, kan zich tegen de zon of de regen verzetten, en ruim diverse muurproblemen oplossen.
Met uitstekende elastische verffilm, kan het de fijne barsten effectief behandelen, de kleur moduleren naar believen, en de kleur is rijk en durend.
Het heeft goede duurzaamheid en vlekweerstand, en met zijn schimmelweerstand en alkaliweerstand, kan het uitstekend decoratie en beschermingseffect aan de externe muur brengen.

Drijvende houten verf

Yimei, verfrist de kleur van het logboek.
Beginnend met het begrip van natuurlijk hout, heeft Yimei rijke ervaring in het onderzoek en de ontwikkeling van houten lak geaccumuleerd. Met de belangrijke technologie van octrooi, wordt de houten lak ontwikkeld om natuurlijke houten textuur/textuur en structuur te passen, die de schoonheid van hout van diverse aspecten zoals verffilm/kleur/persistentie tonen.
Yimei GEEFT om de veiligheid en de milieubescherming behoeften van de groene en duurzame ontwikkeling van de consument en verdedigers. Als leider van wetenschappelijke en technologische innovatie in de houten lakindustrie, is Yimei de eerste om veiligere en milieuvriendelijke drijvende houten verf te introduceren. Van het verminderen van VOC/vrije TDI tot het introduceren van de nieuwe netto smaaktechnologie, van de zuivere natuurlijke formule aan de anti-formaldehydetechnologie, breng u de de globale bescherming van de industrie belangrijke technologie en.

 

Google-plaats-controle: google5ddb2954b6cc9053.html

Contactgegevens
FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Mrs. Jessie Leung

Tel.: 86-135-7023-4585

Fax: 86-757-8551-9511

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)