Nr. Road van A2713xinggang het Internationale Vierkante Huangqi Jianshe van de Stadsnanhai van Dali District Foshan Guangdong China
Van goede kwaliteit Houten Deklaag op basis van water voor verkoop
Van goede kwaliteit Houten Deklaag op basis van water voor verkoop
Ik geloof het blik zegt om het niet te verdunnen. Ik vond het overvloed dunne genoeg om met een mooie low-end spuitbus te bespuiten. Ik heb gehoord de mensen zeggen zij met 10%-water hebben verdund om de droge tijd uit te breiden, maar ik kan niet in verband met hun eindresultaten spreken. De mijn kwam uit groot (kabinetten)

—— Technologie-Kerel

Als uw zorgvuldig wanneer zich het mengen om bellen in het mengsel niet te dwingen zou u fijn moeten zijn.

—— David B.

Ik heb het op witte email geschilderde kasten op basis van water gebruikt. Ik vond dat als u het na een paar uren van droogtijd voor de verf aanzet, het zal vergelen. Als u de verf droog voor een paar dagen laat, blijft het glashelder. het hangt ook van temperatuur en vochtigheid af. Probeer het eerst op een onopvallend gebied.

—— TED

Ik ben online Chatten Nu

FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD

1 2 3 4 5 6
FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD
ons voordeel Bedrijfproducten

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Merken : Yimei, Phresh
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 100000-500000
Opgericht Jaar : 2018
Export pct : 80% - 90%
M. Dengke Hou, de stichter, was de „eerste generatie van schilders in China“. Ph.D. in Chemie, Universiteit van Edinburgh, het UK. Het de dienstteam komt uit belangrijke chemisch product en deklaagbedrijven en heeft rijke operationele en beheerservaring. Het heeft een doctoraal examen in Instituut het Zuid- van China van Technologie en een technisch team van meer dan 30 mensen. Het financiënteam heeft een handelachtergrond van vermelde bedrijven.
Het bedrijf heeft een op de markt brengend centrum, verrichtingscentrum, productontwerp en ontwikkelingscentrum, klantenservice, ook arbeidskrachten en opleidingscentrum, enz., om gebruikers de one-stop dienst voor pre-sales en naverkoopsystemen aan te bieden!
De deklaag van het Yimeimerk is één van de drie internationale kernondernemingen van Yimei. Het bedrijf is een grote professionele onderneming van het ontwikkelen van andproducingwater-basedindustrial en burgerlijke deklagen, met twee belangrijke businessareas: thedevelopment
en verkoop van gezonde producten zoals decoratieve deklagen op basis van water en krachtige deklagen.
Het werkt in meer dan 30 landen en stelt bijna 1.000 mensen tewerk. Sinds 2016, heeft het de globale index bij de duurzame ontwikkeling twee opeenvolgende jaren geleid. Het bedrijf beschouwt veiligheid, gezondheid en milieubescherming als één van de belangrijke waarden, en verblijft strikt door het in productontwikkeling en zakelijke activiteiten. Heeft een nationaal uitvindingsoctrooi, twee gebruiksmodeloctrooien. Ware naleving van de EU verplichte ROHS, SGS, EN71PA1T3, de certificatie van ASTM f963-07.

Yimei/Phresh is geëngageerd aan het verminderen van energieverbruik en verontreinigende uitstoten in het productieproces. Ons geloof is dat de milieubescherming het resultaat van achtervolging, maar ook het proces van volharding is. Aanhangend dit concept, heeft het bedrijf strikte normen bij formuleontwerp, grondstoffenselectie, het proces van de luchtreiniging, productieproces, logistiekvervoer en de afvalverwijdering bepaald.
Collectieve sociale verantwoordelijkheid:
Het evenwicht van mens, aarde en winst wordt bereikt. Terwijl het maken van winsten, moet het bedrijf ook ervoor zorgen dat zijn werknemers ononderbroken vooruitgang kunnen boeken, aandacht aan het milieu besteden en bijdragen tot de maatschappij leveren. Dit is de manier voor het bedrijf om duurzame ontwikkeling te bereiken.

 

ONZE FACTROY:

DE BESTE DIENST IN HET LABORATORIUM:

 

Contactgegevens
FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Mrs. Jessie Leung

Tel.: 86-135-7023-4585

Fax: 86-757-8551-9511

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)